Referenties

Onderstaand treft u enkele referenties aan van partijen waarmee wij samenwerken. Op verzoek kunnen wij u met hen in contact brengen.

Bestuur VvE Genestetlaan - Den Haag

CR8 wist binnen zeer korte tijd structuur te brengen in onze rommelige VvE. Een administratieve achterstand van enkele jaren werd zorgvuldig opgepakt en afgerond. Wij hopen nog lang gebruik te mogen maken van de diensten van CR8 Vastgoed.

This Side Up B.V. - Jaarsveld

“Wij kennen CR8 Vastgoed als een zeer professionele organisatie met oog voor detail. Belangen van bewoners en het gebouw worden nimmer uit het oog verloren. Communicatie verloopt helder en snel”.

Bestuur VvE Terrazzo - Hendrik-Ido-Ambacht

Zoekt u een integere VvE beheerder , waar kwaliteit, snelheid en een prima service wordt geboden, kies CR8, zij maken het waar!

Onlinq - Son en Breugel

Dankzij de perfect gevoerde onderhandelingen van CR8 konden we tegelijkertijd rekenen op een zeer scherpe nieuwe overeenkomst waarbij voor ons belangrijke voorwaarden zijn gerealiseerd. Heeft u vraagstukken ten aanzien van vastgoed? Wij bevelen CR8 Vastgoed van harte aan!

Bestuur VvE Egelenburgh - Papendrecht

Vanaf het eerste contact met CR8 Vastgoed ben ik alleen maar positief. Dit heeft de maken met de openheid, duidelijkheid en eerlijkheid van dit bedrijf. Dit geldt ook voor de website deze is zeer overzichtelijk. Het altijd klaar staan voor de klant met het geven van snelle reacties op vragen, het geven van adviezen en oplossen van problemen, staan bij CR8 op de eerste plaats.