VvE beheer Alblasserdam

VvE Beheer Alblasserdam - Wie eigenaar van een appartementsrecht is, is automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Dat lidmaatschap is een wettelijke verplichting. Pas op het moment als u uw appartementsrecht hebt verkocht en de overdracht aan de nieuwe eigenaar door de notaris is geregeld, bent u geen lid meer van de VvE.

Wat doet een VvE? De VvE behartigt de gemeenschappelijke belangen van woning-, winkel- en kantooreigenaren in één gebouw en is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en de bijbehorende grond. Iedere woning is anders en iedere VvE kent haar unieke wensen als het neerkomt op beheer. CR8 Vastgoed uit Alblasserdam biedt een professioneel VvE Beheer product, gericht op de beheerwensen voor o.a. VvE.'s in Alblasserdam.

Wilt u binnen 24 uur een offerte ontvangen? Klik dan hier.

VvE beheer bestaat voor ons uit een drietal hoofdtaken, dit zijn administratie, techniek en de meest belangrijke: communicatie. Deze laatste verbindt alle elementen en zorgt er voor dat een VvE optimaal functioneert.

Voor het VvE beheer kennen wij ‘standaard’werkzaamheden, wilt u hier meer over weten? Klik dan op het betreffende onderwerp. 


CR8 Vastgoed is lid van Stichting VvE Belang,
de belangenorganisatie voor VvE en appartementseigenaar.