Over ons

Onze visie

Wij leveren sinds 2003 vastgoeddiensten met een focus op: kwaliteit, pro-activiteit en respect. Hierbij houden wij rekening met de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Verantwoordelijkheid en transparantie voor alle werkzaamheden dragen bij tot een langdurige werkrelatie, gebaseerd op vertrouwen.

Groei

CR8 Vastgoed is een slagvaardige en flexibele organisatie. Het is niet onze wens om te groeien naar een organisatie die deze flexibiliteit en onze te leveren kwaliteit verliest. De keuze is om organisch en bewust te groeien waarbij wij onze visie te allen tijde zullen respecteren.

Onze cultuur

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een open cultuur en is er sprake van een platte organisatie. We handelen naar zowel onze opdrachtgevers als onze collega’s op een open en eerlijke wijze, wat de basis is om onze visie uit te kunnen dragen.

Ons team

Ons team bestaat uit betrokken professionals, die altijd voor u klaarstaan. Vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van VvE beheer en exploitatie en beheer van commercieel vastgoed. Wilt u kennis met ons maken? Neem dan contact op!

Referenties 

Wilt u weten hoe andere partijen over ons denken? Klik dan hier om enkele referenties te lezen.